The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 料理の科学大図鑑 / スチュアート・ファリモンド著 ; 熊谷玲美, 渥美興子訳 ; 株式会社ぷれす日本語版編集 OT The science of cooking A1 Farrimond, Stuart A1 熊谷, 玲美(1975-) A1 渥美, 興子 A1 ぷれす A1 辻静雄料理教育研究所 YR 2018 FD 2018.10 SP 256p K1 料理 K1 食品化学 K1 調理科学 K1 図鑑 PB 河出書房新社 PP 東京 SN 9784309253824 CL NDC10:596 NO 原著 (London : Dorling Kindersley , c2017) の翻訳 NO 監修: 辻静雄料理教育研究所 NO 索引: p244-255 NO BIBID=1000194449; NCID=BB27037421; LK [OPAC]https://lib.n-seiryo.ac.jp/opac/opac_link/bibid/1000194449 OL 58