The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 調理学の基本 : おいしさと健康を目指す / 中嶋加代子編著 ; 山田志麻 [ほか] 著 A1 中嶋, 加代子(1949-) A1 山田, 志麻 A1 数野, 千恵子 A1 渡辺, 豊子(1953-) A1 冨永, 美穂子 A1 岸本, 律子 A1 澤田, 崇子 A1 廣田, 幸子 A1 園田, 純子 YR 2018 FD 2018.3 SP ix, 187p K1 料理 ED 第4版 PB 同文書院 PP 東京 SN 9784810314823 CL NDC8:596 CL NDC9:596 NO 日本人の食事摂取基準(2015年版)準拠 日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠 管理栄養士国家試験ガイドライン準拠 NO その他の著者: 数野千恵子, 渡辺豊子, 冨永美穂子, 岸本律子, 澤田崇子, 廣田幸子, 園田純子 NO 参考文献あり NO BIBID=1000192247; NCID=BB25927563; LK [OPAC]https://lib.n-seiryo.ac.jp/opac/opac_link/bibid/1000192247 OL 58