The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 食べ物と健康 : 調理学 / 渋川祥子編著 ; 今井悦子, 杉山久仁子, 大石恭子著 T2 エスカベーシック A1 渋川, 祥子(1936-) A1 今井, 悦子(1953-) A1 杉山, 久仁子 A1 大石, 恭子 YR 2009 FD 2009.4 SP iv, 181p K1 調理科学 PB 同文書院 PP 東京 SN 9784810313598 CL NDC9:596 CL NDLC:EF27 NO 5刷(2018年)の附属資料: 「日本人の食品標準成分表2015年版(七訂)(31p ; 18cm. 2016)」と「日本人の食事摂取基準2015年版(45p ; 18cm. 2014) NO 6刷(2020年)の附属資料: 「日本食品標準成分表2020年版(八訂)(67p ; 21cm. 2021)」と「日本人の食事摂取基準2020年版(47p ; 18cm. 2020)」 NO BIBID=1000266291; NCID=BA90396489; LK [OPAC]https://lib.n-seiryo.ac.jp/opac/opac_link/bibid/1000266291 OL 58