The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 マスター食品学 / 小関正道, 鍋谷浩志編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著 T2 食べ物と健康 A1 小関, 正道 A1 鍋谷, 浩志 A1 安藤, 清一 YR 2021 FD 2021.4 VO 1 SP vi, 190p K1 食品 K1 食品 ED 3訂 PB 建帛社 PP 東京 SN 9784767906973 CL NDC9:498.51 CL NDC10:498.51 CL NDLC:PC21 NO 日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠 NO 文献あり NO BIBID=1000264244; NCID=BC07626369; LK [OPAC]https://lib.n-seiryo.ac.jp/opac/opac_link/bibid/1000264244 OL 58