The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 調理学実習 : 基礎から応用 / 高橋敦子, 安原安代, 松田康子編著 ; 小西史子 [ほか] 著 A1 高橋, 敦子(1941-) A1 安原, 安代(1944-) A1 松田, 康子 A1 小西, 史子 YR 2016 FD 2016.2 SP viii, 205p K1 料理 K1 料理 ED 第7版 PB 女子栄養大学出版部 PP 東京 SN 9784789554442 CL NDC8:596 CL NDC9:596 NO その他の著者: 島崎とみ子, 柴田圭子, 奥嶋佐知子, 駒場千佳子, 指田夏美, 石川裕子, 千葉宏子 NO BIBID=1000190558; NCID=BB20812371; LK [OPAC]https://lib.n-seiryo.ac.jp/opac/opac_link/bibid/1000190558 OL 58