The search result is exported to RefWorks.Results 1 items.
Export
RT Book, Whole SR Print DC OPAC T1 菓子・パン T2 近代料理書集成 : 日本の食文化史 / 江原絢子編・解説 A1 江原, 絢子(1943-) A1 岡本, 敬之助 A1 亀井, 満喜子 A1 木村, 安兵衛 A1 日野, 三郎 A1 田辺, 玄平 A1 食料品研究会 YR 2012 FD 2012.3 SP 1冊 K1 料理 K1 菓子 K1 パン K1 菓子 K1 パン PB クレス出版 PP 東京 SN 9784877336424 CL NDC8:596.08 CL NDC9:596.08 NO 底本: 「和洋菓子製法独案内」 (井ノ口松之助, 明治22年刊), 「和洋菓子製法」 (博文館, 明治40年刊), 「食パンの製法」 (日野三郎, 明治39年刊), 「最新麺麭製造法」 (東京割烹講習会, 大正6年刊), 「食パン新書」 (岡田書店, 大正7年刊) NO BIBID=1000169784; NCID=BB09205896; LK [OPAC]https://lib.n-seiryo.ac.jp/opac/opac_link/bibid/1000169784 OL 58