Link on this page

<Books>
タベモノ ト ケンコウ : チョウリガク
食べ物と健康 : 調理学 / 渋川祥子編著 ; 今井悦子, 杉山久仁子, 大石恭子著
(エスカベーシック)

Material Type Books
Publisher 東京 : 同文書院
Year 2009.4
Language Japanese
Size iv, 181p ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A3
596/TA 000212969
9784810313598

Show details.

Notes 5刷(2018年)の附属資料: 「日本人の食品標準成分表2015年版(七訂)(31p ; 18cm. 2016)」と「日本人の食事摂取基準2015年版(45p ; 18cm. 2014)
6刷(2020年)の附属資料: 「日本食品標準成分表2020年版(八訂)(67p ; 21cm. 2021)」と「日本人の食事摂取基準2020年版(47p ; 18cm. 2020)」
Authors 渋川, 祥子(1936-) <シブカワ, ショウコ>
今井, 悦子(1953-) <イマイ, エツコ>
杉山, 久仁子 <スギヤマ, クニコ>
大石, 恭子 <オオイシ, キョウコ>
Subjects NDLSH:調理科学
Classification NDC9:596
NDLC:EF27
ID 1000266291
ISBN 9784810313598
NCID BA90396489

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials