Link on this page

<Books>
ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ
食品の化学・物性と機能性 / 和泉秀彦, 熊澤茂則編集
(食品学 ; 1)

Material Type Books
Edition 改訂第4版
Publisher 東京 : 南江堂
Year 2022.2
Language Japanese
Size x, 184p: 挿図 ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A2
498.51/SH/1 000212074
9784524230068

Show details.

Other titles colophon title:General food science
variant access title:食品の化学物性と機能性
Notes 執筆者: 和泉秀彦, 伊藤圭祐, 新井博文, 上野有紀, 三宅義明, 熊澤茂則, 江崎秀男, 中瀬昌之, 間崎剛, 熊谷仁, 熊谷日登美, 中田理恵子, 井上裕康, 草野由理
参考図書: p[167]-169
Authors 和泉, 秀彦(1966-) <イズミ, ヒデヒコ>
熊澤, 茂則 <クマザワ, シゲノリ>
伊藤, 圭祐 <イトウ, ケイスケ>
新井, 博文(食品科学) <アライ, ヒロフミ>
上野, 有紀 <ウエノ, ユキ>
三宅, 義明 <ミヤケ, ヨシアキ>
江崎, 秀男 <エサキ, ヒデオ>
中瀬, 昌之 <ナカセ, マサユキ>
間崎, 剛 <マサキ, タケシ>
熊谷, 仁(1956-) <クマガイ, ヒトシ>
熊谷, 日登美 <クマガイ, ヒトミ>
中田, 理恵子(1960-) <ナカタ, リエコ>
井上, 裕康 <イノウエ, ヒロヤス>
草野, 由理 <クサノ, ユリ>
Subjects BSH:食品
NDLSH:食品化学
Classification NDC9:498.51
NDC10:498.51
NLM:QU145
NDLC:PC21
NDLC:PC25
ID 1000264249
ISBN 9784524230068
NCID BC12656460

 Similar Items