Link on this page

<Books>
マスター ショクヒンガク
マスター食品学 / 小関正道, 鍋谷浩志編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著
(食べ物と健康)

Material Type Books
Edition 3訂
Publisher 東京 : 建帛社
Year 2021.4
Language Japanese
Size vi, 190p : 挿図 ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A2 1 498.51/MA/1 000212078
9784767906973

Show details.

Other titles title page title:Master
variant access title:食品学 : マスター
Notes 日本食品標準成分表2020年版(八訂)準拠
文献あり
Authors 小関, 正道 <コセキ, マサミチ>
鍋谷, 浩志 <ナベタニ, ヒロシ>
安藤, 清一 <アンドウ, セイイチ>
Subjects BSH:食品
NDLSH:食品
Classification NDC9:498.51
NDC10:498.51
NDLC:PC21
ID 1000264244
ISBN 9784767906973
NCID BC07626369

 Similar Items