Link on this page

<Books>
ショクヒン ノ アンゼンセイ
食品の安全性 / 藤井建夫, 栗原伸公, 佐藤隆一郎編著 ; 飯樋洋二 [ほか] 共著
(わかりやすい食物と健康 / 吉田勉監修 ; 4)

Material Type Books
Edition 第2版
Publisher 東京 : 三共出版
Year 2013.3
Language Japanese
Size viii, 186p ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Knowledge Forest 50
498.5/WA/4 000173887
9784782706817

Show details.

Notes その他の共著者: 小島聖子, 小林正裕, 高梨美穂, 野村秀一, 橋本弘子, 堀口恵子, 和田安郎
参考文献: p181-182
Authors 藤井, 建夫(1943-) <フジイ, タテオ>
栗原, 伸公 <クリハラ, ノブタカ>
佐藤, 隆一郎(1956-) <サトウ, リュウイチロウ>
Subjects NDLSH:食品衛生
NDLSH:食品添加物
BSH:食品
Classification NDC9:498.5
NDC9:498.51
ID 1000172933
ISBN 9784782706817
NCID BB12609838

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials