Link on this page

<Books>
ショクヒンガク
食品学 / 菅原龍幸, 福澤美喜男, 青柳康夫編著 ; 伊藤輝子 [ほか] 共著
(Nブックス)

Material Type Books
Edition 新版
Publisher 東京 : 建帛社
Year 2012.5
Language Japanese
Size vi, 247p : 挿図 ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Knowledge Forest 50 1 498.51/SH/1 000166063
9784767904535

Show details.

Other titles variant access title:新版食品学
Notes そのほかの共著者: 大山雄二, 春日敦子, 佐々木弘子, 間瀬民生, 渡邊智子
管理栄養士国家試験出題基準改定 (2010.12) 準拠
文献あり
Authors 菅原, 竜幸(1931-) <スガハラ, タツユキ>
福沢, 美喜男(1933-) <フクザワ, ミキオ>
青柳, 康夫(1948-) <アオヤギ, ヤスオ>
伊藤, 輝子 <イトウ, テルコ>
Subjects BSH:食品
Classification NDC8:498.51
NDC9:498.51
ID 1000165674
ISBN 9784767904535
NCID BB09582256

 Similar Items