<Books>
コツ ト カガク ノ チョウリ ジテン
コツと科学の調理事典 / 河野友美 著
Material Type | Books |
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Edition | 第3版 |
Publisher | 東京 : 医歯薬出版 |
Year | 2001.6.1 |
Language | Japanese |
Size | xix, 542p ; 22cm |
TOC
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配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
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大学 | Branch A3 |
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596.033/KO | 000120576 |
|
9784263702642 |
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Notes | 欧文書名: Encyclopedia of cooking : techniques & science 補訂: 大滝緑, 奥田豊子, 山口米子 索引: p509-542 |
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Authors | 河野友美 著 <コウノ, トモミ> |
Subjects | 料理 -- 辞書 All Subject Search |
Classification | NDC9:596.033 |
ID | 1000115148 |
ISBN | 9784263702642 |
NCID | BA52282805 |
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