このページのリンク

他の検索サイト

<電子ブック>
Nutrition made incredibly easy!

データ種別 電子ブック
2nd ed.
出版者 Philadelphia : Lippincott Williams & Wilkins
出版年 c2007
大きさ vii, 406 p. : ill
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示

大学 リンク 電子ブック

EB1001193
9781582555218

書誌詳細を表示

一般注記 Includes bibliographical references (p. 401) and index
Nutrition basics -- Digestion and absorption -- Carbohydrates -- Protein -- Fat -- Vitamins and minerals -- Fluids -- Assessing nutritional status -- Nutrition across the lifespan -- Feeding patients -- Obsesity and eating disorders -- GI disorders -- Cardiovascular disorders -- Renal disorders -- Neurologic disorders -- Diabetes mellitus -- Human immunodeficiency virus -- Special conditions
Electronic reproduction New York, N.Y. Ovid Technologies, Inc Available via World Wide Web
HTTP:URL=http://ovidsp.dc2.ovid.com/ovidweb.cgi?T=JS&PAGE=booktext&NEWS=N&DF=bookdb&AN=01382896/2nd_Edition&XPATH=/PG(0) Host=E-Books (Ovid) Pub. note=Authentication may be required:
著者標目 Lippincott Williams & Wilkins
Ovid Technologies, Inc
件 名 MESH:Nutrition Physiology
MESH:Health Promotion
MESH:Nutrition Assessment
MESH:Patient Education
LCSH:Diet in disease
LCSH:Nutrition
LCSH:Nursing
分 類 LCC:RM216
NLM:2006 I-167
NLM:QU 145
書誌ID EB10001193
ISBN 9781582555218

 類似資料