<Books>
シチテイ ショクヒン セイブンヒョウ
七訂食品成分表 / 香川芳子監修
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
Year | 2016.4- |
Language | Japanese |
Size | 冊 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A2 | 2016 : セット | 498.51/SH/2016 | 000185871 |
|
9784789510165 |
|
Show details.
Other titles | variant access title:食品成分表 variant access title:7訂食品成分表 variant access title:七訂食品成分表 : 「日本食品標準成分表2015年版(七訂)」準拠 variant access title:食品成分表 : 「日本食品標準成分表2015年版(七訂)」準拠 |
---|---|
Notes | 2016のページ数: 本表編7, 301p, 資料編371p 2017のページ数: 本表編7, 310p, 資料編384p 2018のページ数: 本表編8, 308p, 資料編377p 2019のページ数: 本表編18, 28, 362p, 資料編400p 2020のページ数: 本表編36, 28, 360p, 資料編416p 監修: 香川明夫(2017-) 文部科学省「日本食品基準成分表2015年版(七訂)」「同 追補2016年」「同 追補2017年」「同 追補2018年」準拠 2020表紙に「2019年における日本食品標準成分表2015年版(七訂)のデータ更新」準拠とあり |
Authors | 香川, 芳子(1931-) <カガワ, ヨシコ> 香川, 明夫 <カガワ, アキオ> |
Subjects | BSH:食品 -- 便覧
All Subject Search
NDLSH:食品成分表 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 1000251557 |
ISBN | 9784789510165 |
NCID | BB29626285 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016