Link on this page

<Books>
ハッコウ ノ ギホウ : セカイ ノ ハッコウ ショクヒン ト ハッコウ ブンカ ノ タンキュウ
発酵の技法 : 世界の発酵食品と発酵文化の探求 / サンダー・エリックス・キャッツ著 ; 水原文訳
(Make: Japan books)

Material Type Books
Publisher 東京 : オライリー・ジャパン
Publisher 東京 : オーム社 (発売)
Year 2016.4
Language Japanese
Size xxiv, 483p, 図版 [16] p : 挿図 ; 24cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A3
588.51/KA 000212071
9784873117638

Show details.

Other titles original title:The art of fermentation
Notes 参考資料: p439-444
引用書籍: p451-454
原注: p455-470
索引: p471-479
Authors *Katz, Sandor Ellix, 1962-
水原, 文 <ミズハラ, ブン>
Subjects BSH:発酵食品
NDLSH:発酵
Classification NDC8:588.51
NDC9:588.5
NDC9:588.51
NDLC:PA411
ID 1000264253
ISBN 9784873117638
NCID BB21170597

 Similar Items