Link on this page

<Books>
ショクヒン ノ ブンルイ ト リヨウホウ
食品の分類と利用法 / 和泉秀彦, 熊澤茂則編集
(食品学 ; 2)

Material Type Books
Edition 改訂第4版
Publisher 東京 : 南江堂
Year 2022.2
Language Japanese
Size xiii, 233p : 挿図 ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A2
498.51/SH/2 000212075
9784524230075

Show details.

Other titles colophon title:Chemistry of food components
Notes 参考図書: p [213]-216
Authors 和泉, 秀彦(1966-) <イズミ, ヒデヒコ>
熊澤, 茂則 <クマザワ, シゲノリ>
Subjects BSH:食品
NDLSH:食品
Classification NDC9:498.51
NDC10:498.51
NDLC:PC21
ID 1000264248
ISBN 9784524230075
NCID BC12826094

 Similar Items