Check details on webcat_plus

Link on this page

<Books>
ショクヒン ノ アンゼンセイ
食品の安全性 / 日本フードスペシャリスト協会編

Material Type Books
Edition 3訂第3版
Publisher 東京 : 建帛社
Year 2021.12
Language Japanese
Size x, 201p : 挿図 ; 21cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A2
498.54/SH 000209859
9784767907154
大学 Branch A シラバス掲載図書(テキスト)
498.54/SH 000211352
9784767907154 食の安全性 T202901

Show details.

Other titles colophon title:三訂食品の安全性
cover title:Food specialist
Notes 主要参考文献: p192-193
Authors 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ>
Subjects BSH:食品衛生
NDLSH:食品安全 -- 日本  All Subject Search
Classification NDC8:498.54
NDC9:498.54
NDC10:498.54
NDLC:SC186
ID 1000259558
ISBN 9784767907154
NCID BC1208897X WCLINK

 Similar Items