Link on this page

<Books>
チョウリ ノ カガク : キソ カラ ジッセン マデ
調理の科学 : 基礎から実践まで / 高崎禎子, 小林理恵編著

Material Type Books
Publisher 東京 : 学文社
Year 2020.4
Language Japanese
Size vii, 181p : 挿図, 地図 ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A3
596/CH 000203849
9784762029684

Show details.

Other titles cover title:Science of cooking : from basics to practice
Notes 監修: 吉田勉
参考文献: 各章末
Authors 高崎, 禎子 <タカサキ, サダコ>
小林, 理恵 <コバヤシ, リエ>
吉田, 勉(1927-) <ヨシダ, ツトム>
Subjects BSH:料理
NDLSH:調理科学
Classification NDC8:596
NDC9:596
NDC10:596
ID 1000251384
ISBN 9784762029684
NCID BB30480325

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials