Link on this page

<Books>
メン ノ カガク : コナ ガ ウミダス ユタカナ ショッカン・カオリ・ウマミ
麺の科学 : 粉が生み出す豊かな食感・香り・うまみ / 山田昌治著
(ブルーバックス ; B-2105)

Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2019.7
Language Japanese
Size 238p : 挿図 ; 18cm
TOC

Hide book details.

大学 Knowledge Forest 9
619.39/YA 000200122
9784065167458

Show details.

Other titles variant access title:麺の科学 : 粉が生み出す豊かな食感香りうまみ
Notes 参考文献: p232-234
Authors 山田, 昌治(1953-) <ヤマダ, マサハル>
Subjects BSH:麵類
BSH:製麵
Classification NDC8:619.39
NDC9:619.39
NDC10:619.39
ID 1000196697
ISBN 9784065167458
NCID BB28559626

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials