Link on this page

<Books>
ニホン リョウリ トワ ナニカ : ワショク ブンカ ノ ゲンリュウ ト テンカイ
日本料理とは何か : 和食文化の源流と展開 / 奥村彪生著

Material Type Books
Publisher 東京 : 農山漁村文化協会
Year 2016.4
Language Japanese
Size 606p : 挿図, 地図 ; 22cm
TOC

Hide book details.

大学 Knowledge Forest 30
383.81/OK 000198352
9784540142550

Show details.

Other titles variant access title:日本料理とは何か
Notes 参考文献: 各章末
Authors 奥村, 彪生(1937-) <オクムラ, アヤオ>
Subjects BSH:料理(日本) -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:日本料理 -- 歴史  All Subject Search
NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史  All Subject Search
Classification NDC8:383.8
NDC9:383.81
ID 1000195001
ISBN 9784540142550
NCID BB21148816

 Similar Items