<Books>
チョウリガク ノ キホン : オイシサ ト ケンコウ オ メザス
調理学の基本 : おいしさと健康を目指す / 中嶋加代子編著 ; 山田志麻 [ほか] 著
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第4版 |
Publisher | 東京 : 同文書院 |
Year | 2018.3 |
Language | Japanese |
Size | ix, 187p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Show details.
Other titles | added title page title:Basics for science of cooking |
---|---|
Notes | 日本人の食事摂取基準(2015年版)準拠 日本食品標準成分表2015年版(七訂)準拠 管理栄養士国家試験ガイドライン準拠 その他の著者: 数野千恵子, 渡辺豊子, 冨永美穂子, 岸本律子, 澤田崇子, 廣田幸子, 園田純子 参考文献あり |
Authors | 中嶋, 加代子(1949-) <ナカシマ, カヨコ> 山田, 志麻 <ヤマダ, シマ> 数野, 千恵子 <カズノ, チエコ> 渡辺, 豊子(1953-) <ワタナベ, トヨコ> 冨永, 美穂子 <トミナガ, ミホコ> 岸本, 律子 <キシモト, リツコ> 澤田, 崇子 <サワダ, タカコ> 廣田, 幸子 <ヒロタ, サチコ> 園田, 純子 <ソノダ, ジュンコ> |
Subjects | BSH:料理 |
Classification | NDC8:596 NDC9:596 |
ID | 1000192247 |
ISBN | 9784810314823 |
NCID | BB25927563 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After April 1, 2016
Total Lendings:4times
(Lending within 1 year:1times)
※After April 1, 2016