Link on this page

<Books>
「オイシサ」 ノ カガク : ソザイ ノ ヒミツ・アジワイ オ ウミダス ギジュツ
「おいしさ」の科学 : 素材の秘密・味わいを生み出す技術 / 佐藤成美著
(ブルーバックス ; B-2051)

Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2018.3
Language Japanese
Size 238p : 挿図 ; 18cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A2
498.53/SA 000194045
9784065020517

Show details.

Other titles variant access title:おいしさの科学 : 素材の秘密味わいを生み出す技術
Notes 参考文献: p234
Authors 佐藤, 成美 <サトウ, ナルミ>
Subjects NDLSH:食品化学
NDLSH:味覚
BSH:食品
BSH:味覚
Classification NDC8:498.51
NDC9:498.53
NDC9:498.51
ID 1000191116
ISBN 9784065020517
NCID BB25733385

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials