<Books>
チーズ ノ キョウホン : 「チーズ プロフェッショナル」 ノ タメ ノ キョウカショ
チーズの教本 : 「チーズプロフェッショナル」のための教科書 / チーズプロフェッショナル協会著
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 小学館クリエイティブ |
Publisher | 東京 : 小学館 (発売) |
Year | 2016.2 |
Language | Japanese |
Size | 239p : 挿図, 地図 ; 30cm |
TOC
Show details.
Other titles | title page title:The cheese textbook variant access title:チーズの教本 : チーズプロフェッショナルのための教科書 |
---|---|
Notes | 参考文献: 巻末 |
Authors | チーズプロフェッショナル協会 <チーズ プロフェッショナル キョウカイ> |
Subjects | BSH:チーズ |
Classification | NDC8:648.18 NDC9:648.18 |
ID | 1000186306 |
ISBN | 9784778035198 |
NCID | BB20754978 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016