Link on this page

<Books>
ニホン ノ ショクブンカシ : キュウセッキ ジダイ カラ ゲンダイ マデ
日本の食文化史 : 旧石器時代から現代まで / 石毛直道著

Material Type Books
Publisher 東京 : 岩波書店
Year 2015.11
Language Japanese
Size xi, 312p : 挿図, 地図 ; 20cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A2
383.81/IS 000185077
9784000610889

Show details.

Notes 「日本料理の技 (L'art culinaire au Japon)」(2012年 Lucie éditions社刊) をもとにしながら新しく書き下ろしたもの
Authors 石毛, 直道(1937-) <イシゲ, ナオミチ>
Subjects NDLSH:食生活 -- 日本 -- 歴史  All Subject Search
Classification NDC9:383.81
ID 1000182988
ISBN 9784000610889
NCID BB2009488X

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials