Check details on webcat_plus

Link on this page

<Books>
ニホンシュ ノ カガク : ミズ・コメ・コウジ ノ デントウ ノ ワザ
日本酒の科学 : 水・米・麹の伝統の技 / 和田美代子著
(ブルーバックス ; B-1935)

Material Type Books
Publisher 東京 : 講談社
Year 2015.9
Language Japanese
Size 316p : 挿図 ; 18cm
TOC

Hide book details.

大学 Knowledge Forest 9
588.52/WA 000182767
9784062579353

Show details.

Other titles variant access title:日本酒の科学 : 水米麹の伝統の技
Notes 監修: 高橋俊成
参考文献・参考資料: p307-308
Authors 和田, 美代子 <ワダ, ミヨコ>
高橋, 俊成 <タカハシ, トシナリ>
Subjects BSH:清酒
Classification NDC9:588.52
ID 1000180757
ISBN 9784062579353
NCID BB19508690 WCLINK

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials