Link on this page

<Books>
ショクザイ ト チョウリ ノ カガク : タベモノ ト ケンコウ
食材と調理の科学 : 食べ物と健康 / 今井悦子編著 ; 香西みどり, 吉田真美著

Material Type Books
Edition 改訂新版
Publisher 東京 : アイ・ケイコーポレーション
Year 2014.4
Language Japanese
Size viii, 164p ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Knowledge Forest 52
596/IM 000177445
9784874923191

Show details.

Other titles colophon title:食材と調理の科学
Authors 今井, 悦子(1953-) <イマイ, エツコ>
香西, みどり <カサイ, ミドリ>
吉田, 真美 <ヨシダ, マサミ>
Subjects BSH:料理
Classification NDC8:596
NDC9:596
ID 1000176247
ISBN 9784874923191
NCID BB15547158

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials