<Books>
マスター ショクヒンガク
マスター食品学 / 有田政信編著 ; 海老塚広子 [ほか] 共著
(食べ物と健康)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2010-2012 |
Language | Japanese |
Size | 冊 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 | 2 | 498.51/MA/2 | 000166064 |
|
9784767904665 |
|
Show details.
Other titles | title page title:Master variant access title:食品学 : マスター |
---|---|
Notes | 2の編著者: 小関正道 その他の共著者: 小嶋文博, 高橋徹, 福島正子, 三宅義明, 茂木秀喜 2のその他の共著者: 岡本由希, 鬼頭幸男, 竹山恵美子, 舘和彦, 福田泰樹, 藤井建夫, 明神千穂, 森高初惠, 吉川秀樹 共著者「森高」の「高」は「梯子高 (はしごだか) 」の置き換え 参考資料あり 管理栄養士国家試験改定ガイドライン対応 |
Authors | 有田, 政信(1947-) <アリタ, マサノブ> 海老塚, 広子 <エビズカ, ヒロコ> 小嶋, 文博 <オジマ, フミヒロ> 高橋, 徹 <タカハシ, トオル> 福島, 正子 <フクシマ, マサコ> 三宅, 義明 <ミヤケ, ヨシアキ> 茂木, 秀喜 <モギ, ヒデキ> 小関, 正道 <コセキ, マサミチ> |
Subjects | BSH:食品 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 1000165676 |
ISBN | 9784767904146 |
NCID | BB02794937 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016