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オール ガイド ゴテイ ゾウホ ショクヒン セイブンヒョウ
オールガイド五訂増補食品成分表 / 実教出版編修部編
Material Type | Books |
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Publisher | 東京 : 実教出版 |
Year | 2007.3- |
Language | Japanese |
Size | 冊 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
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大学 | Knowledge Forest 50 | 2010 | 498.51/OR | 000152475 |
|
9784407318937 |
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||||
大学 | Knowledge Forest 50 | 2011 | 498.51/OR | 000159427 |
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9784407321050 |
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Show details.
Other titles | cover title:Standard tables of food composition in Japan : all guide : fifth revised and enlarged edition variant access title:食品成分表 : オールガイド variant access title:オールガイド5訂増補食品成分表 |
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Notes | 文部科学省科学技術・学術審議会資源調査分科会による「五訂増補日本食品標準成分表」および科学技術庁資源調査会報告第102号「四訂日本食品標準成分表のフォローアップに関する調査報告-改訂日本食品アミノ酸組成表-」に準拠 2012以降は<BB07390221> |
Authors | 実教出版編修部 <ジッキョウ シュッパン ヘンシュウブ> |
Subjects | NDLSH:食品成分表 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 NDLC:PC25 |
ID | 1000146084 |
ISBN | 9784407309881 |
NCID | BA81952311 |
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