<Books>
ショクヒン キノウガク
食品機能学 / 青柳康夫 編著 ; 有田政信 [ほか]共著
(Nブックス)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2003.4.15 |
Language | Japanese |
Size | vi, 163p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.51/SH | 000117360 |
|
9784767902838 |
|
Show details.
Notes | その他の共著者: 太田英明ほか 文献: 各章末 索引: p159-163 |
---|---|
Authors | 青柳康夫 編著 <アオヤギ, ヤスオ> 有田政信 [ほか]共著 <アリタ, マサノブ> |
Subjects | 食品 |
Classification | NDC9:498.51 |
ID | 1000112093 |
ISBN | 9784767902838 |
NCID | BA62015849 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After April 1, 2016
Total Lendings:1times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016