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<Journals>
ニホン チョウリ カガッカイシ
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 [編集]

Material Type Journals
Publisher 東京 : 日本調理科学会
Year 1995-
Language Japanese
Volumes

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新潟青陵大学 28-57+ 1995-2024

 Holding volume list
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Year
Branch A 雑誌 57(2) 2024.04
大学 Branch A 雑誌 57(2) 2024.04 Z00120278

Branch A 雑誌 57(1) 2024.02
大学 Branch A 雑誌 57(1) 2024.02 Z00119796

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Other titles variant access title:日本調理科学会誌
Notes about History of the Documents Continues:調理科学 / 調理科学研究会
Authors 日本調理科学会 <ニホン チョウリ カガクカイ>
ID 2000001753
ISSN 13411535
NCID AN10471022
Online 日本調理科学会誌