<Journals>
ニホン チョウリ カガッカイシ
日本調理科学会誌 = Journal of cookery science of Japan / 日本調理科学会 [編集]
Material Type | Journals |
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Publisher | 東京 : 日本調理科学会 |
Year | 1995- |
Language | Japanese |
Volumes |
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配架所属 | Location | Volumes | Year/Date | Barcode No. | Call No. | Status | Comment | Req Memo | Reserve |
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Branch A 雑誌 57(2) 2024.04 | |||||||||
大学 | Branch A 雑誌 | 57(2) | 2024.04 | Z00120278 |
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Branch A 雑誌 57(1) 2024.02 | |||||||||
大学 | Branch A 雑誌 | 57(1) | 2024.02 | Z00119796 |
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Other titles | variant access title:日本調理科学会誌 |
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Notes about History of the Documents | Continues:調理科学 / 調理科学研究会 |
Authors | 日本調理科学会 <ニホン チョウリ カガクカイ> |
ID | 2000001753 |
ISSN | 13411535 |
NCID | AN10471022 |
Online | 日本調理科学会誌 |
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※After April 1, 2016