Check details on webcat_plus

Output this information

Link on this page

<Books>
ショクヒン エイセイガク : ショク ノ アンゼンセイ オ リカイ スル タメ ニ
食品衛生学 : 食の安全性を理解するために / 西瀬弘, 檜垣俊介, 和島孝浩著
(はじめて学ぶ健康・栄養系教科書シリーズ ; 11)

Material Type Books
Publisher 京都 : 化学同人
Year 2017.8
Language Japanese
Size viii, 166p : 挿図 ; 26cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A シラバス掲載図書
498.54/SH 000196876
9784759818604 食の安全性

Show details.

Notes 参考文献: p155-157
Authors 西瀬, 弘 <ニシセ, ヒロシ>
檜垣, 俊介 <ヒガキ, シュンスケ>
和島, 孝浩 <ワジマ, タカヒロ>
Subjects BSH:食品衛生
Classification NDC8:498.54
NDC9:498.54
ID 1000193627
ISBN 9784759818604
NCID BB24329125 WCLINK

 Similar Items