<Books>
ショクヒン ノ ブンルイ ト トクセイ・ヨウト オ タダシク リカイ スル タメ ニ
食品の分類と特性・用途を正しく理解するために / 中島肇, 佐藤薫編
(ステップアップ栄養・健康科学シリーズ ; 5 . 食品学 ; 2)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 京都 : 化学同人 |
Year | 2017.5 |
Language | Japanese |
Size | viii, 174p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A シラバス掲載図書(テキスト) |
|
498.51/SH/2 | 000194429 |
|
9784759818956 | 食品商品学 T202501 | ||||
大学 | Knowledge Forest 50 |
|
498.51/SH/2 | 000194430 |
|
9784759818956 |
|
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016