Check details on webcat_plus

Output this information

Link on this page

<Books>
ショクヒン ザイリョウ ト カコウ , チョゾウ ・ リュウツウ ギジュツ
食品材料と加工,貯蔵・流通技術 / 日本フードスペシャリスト協会編
(食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編 ; 2)

Material Type Books
Publisher 東京 : 建帛社
Year 2017.9
Language Japanese
Size viii, 229p : 挿図 ; 21cm
TOC

Hide book details.

大学 Branch A2
498.51/SH/2 000194131
9784767906034
大学 Branch A シラバス掲載図書(テキスト)
498.51/SH/2 000192900
9784767906034 食品学実験   食品の鑑別演習   フードマテリアルズ

Show details.

Other titles variant access title:食品材料と加工貯蔵流通技術
Notes 主要参考文献: p224
索引: p225-229
Authors 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ>
Subjects NDLSH:食品製造
Classification NDC9:498.51
ID 1000190002
ISBN 9784767906034
NCID BB24644326 WCLINK

 Similar Items

  People who take this article is borrowed Also materials