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ニホン カラ ミタ セカイ ノ ショクブンカ : ショク ノ タヨウセイ オ ウケイレル
日本からみた世界の食文化 : 食の多様性を受け入れる / 鈴木志保子編著
Material Type | Books |
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Publisher | 東京 : 第一出版 |
Year | 2021.11 |
Language | Japanese |
Size | 301p ; 26cm |
TOC
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Other titles | title page title:World food cultures as seen from Japan : accepting food diversity variant access title:世界の食文化 : 日本からみた |
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Notes | 引用・参考文献: p300-301 |
Authors | 鈴木, 志保子(1965-) <スズキ, シホコ> |
Subjects | BSH:食生活 NDLSH:食生活 |
Classification | NDC9:383.8 NDC10:383.8 NDLC:G185 |
ID | 1000266295 |
ISBN | 9784804114408 |
NCID | BC11588795 |
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