<Books>
タベモノ ト ケンコウ : チョウリガク
食べ物と健康 : 調理学 / 渋川祥子編著 ; 今井悦子, 杉山久仁子, 大石恭子著
(エスカベーシック)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 同文書院 |
Year | 2009.4 |
Language | Japanese |
Size | iv, 181p ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A3 |
|
596/TA | 000212969 |
|
9784810313598 |
|
||||
大学 | Branch A シラバス掲載図書(テキスト) |
|
596/TA | 000217777 |
|
9784810313598 | 調理理論 T202101 |
Show details.
Notes | 5刷(2018年)の附属資料: 「日本人の食品標準成分表2015年版(七訂)(31p ; 18cm. 2016)」と「日本人の食事摂取基準2015年版(45p ; 18cm. 2014) 6刷(2020年)の附属資料: 「日本食品標準成分表2020年版(八訂)(67p ; 21cm. 2021)」と「日本人の食事摂取基準2020年版(47p ; 18cm. 2020)」 |
---|---|
Authors | 渋川, 祥子(1936-) <シブカワ, ショウコ> 今井, 悦子(1953-) <イマイ, エツコ> 杉山, 久仁子 <スギヤマ, クニコ> 大石, 恭子 <オオイシ, キョウコ> |
Subjects | NDLSH:調理科学 |
Classification | NDC9:596 NDLC:EF27 |
ID | 1000266291 |
ISBN | 9784810313598 |
NCID | BA90396489 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:12times
※After April 1, 2016
Total Lendings:2times
(Lending within 1 year:2times)
※After April 1, 2016