<Books>
ショクヒンガク ソウロン
食品学総論 / 高岡素子編著 ; 菊崎泰枝 [ほか著]
(食べ物と健康)
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第2版 |
Publisher | 東京 : 八千代出版 |
Year | 2016.4 |
Language | Japanese |
Size | v, 247p : 挿図 ; 22cm |
TOC
Show details.
Notes | その他の著者: 下橋淳子, 榎原周平, 三浦加代子, 加藤陽二, 吉村美紀 著者「菊崎」の「崎」は「山竒」の置き換え 文献一覧: p215 |
---|---|
Authors | 高岡, 素子 <タカオカ, モトコ> 菊崎, 泰枝(1960-) <キクザキ, ヒロエ> 下橋, 淳子 <シモハシ, アツコ> 榎原, 周平 <エバラ, シュウヘイ> 三浦, 加代子 <ミウラ, カヨコ> 加藤, 陽二 <カトウ, ヨウジ> 吉村, 美紀 <ヨシムラ, ミキ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 1000264260 |
ISBN | 9784842916736 |
NCID | BB21512839 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016