<Books>
ショクヒン ノ カガク ブッセイ ト キノウセイ
食品の化学・物性と機能性 / 和泉秀彦, 熊澤茂則編集
(食品学 ; 1)
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 改訂第4版 |
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2022.2 |
Language | Japanese |
Size | x, 184p: 挿図 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A2 |
|
498.51/SH/1 | 000212074 |
|
9784524230068 |
|
Show details.
Other titles | colophon title:General food science variant access title:食品の化学物性と機能性 |
---|---|
Notes | 執筆者: 和泉秀彦, 伊藤圭祐, 新井博文, 上野有紀, 三宅義明, 熊澤茂則, 江崎秀男, 中瀬昌之, 間崎剛, 熊谷仁, 熊谷日登美, 中田理恵子, 井上裕康, 草野由理 参考図書: p[167]-169 |
Authors | 和泉, 秀彦(1966-) <イズミ, ヒデヒコ> 熊澤, 茂則 <クマザワ, シゲノリ> 伊藤, 圭祐 <イトウ, ケイスケ> 新井, 博文(食品科学) <アライ, ヒロフミ> 上野, 有紀 <ウエノ, ユキ> 三宅, 義明 <ミヤケ, ヨシアキ> 江崎, 秀男 <エサキ, ヒデオ> 中瀬, 昌之 <ナカセ, マサユキ> 間崎, 剛 <マサキ, タケシ> 熊谷, 仁(1956-) <クマガイ, ヒトシ> 熊谷, 日登美 <クマガイ, ヒトミ> 中田, 理恵子(1960-) <ナカタ, リエコ> 井上, 裕康 <イノウエ, ヒロヤス> 草野, 由理 <クサノ, ユリ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Classification | NDC9:498.51 NDC10:498.51 NLM:QU145 NDLC:PC21 NDLC:PC25 |
ID | 1000264249 |
ISBN | 9784524230068 |
NCID | BC12656460 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016