<Books>
ショクヒンガク
食品学 / 田所忠弘, 安井明美編著 ; 青木隆子 [ほか] 共著
(Nブックス)
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 新版第2版 |
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2022.2 |
Language | Japanese |
Size | vi, 224p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A2 | 2 | 498.51/SH/2 | 000212079 |
|
9784767907185 |
|
Show details.
Notes | その他の共著者: 太田徹, 小嶋文博, 小林恭一, 小林謙一, 西塔正孝, 佐々木弘子, 中島肇, 藤原しのぶ 日本食品標準成分表2020年版 (八訂) 準拠 文献, 参考文献: 章末 |
---|---|
Authors | 田所, 忠弘 <タドコロ, タダヒロ> 安井, 明美(1949-) <ヤスイ, アケミ> 青木, 隆子 <アオキ, タカコ> 太田, 徹 <オオタ, トオル> 小嶋, 文博 <オジマ, フミヒロ> 小林, 恭一(1948-) <コバヤシ, キョウイチ> 小林, 謙一(栄養学) <コバヤシ, ケンイチ> 西塔, 正孝 <サイトウ, マサタカ> 佐々木, 弘子(栄養学) <ササキ, ヒロコ> 中島, 肇 <ナカジマ, ハジメ> 藤原, しのぶ <フジハラ, シノブ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Classification | NDC9:498.51 NDC10:498.51 NDLC:PC25 |
ID | 1000264243 |
ISBN | 9784767907185 |
NCID | BC13362771 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:5times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016