<Books>
ワショク ノ チリガク : アノ ビミ オ ウム ノワ ドンナ トチ ナノカ
和食の地理学 : あの美味を生むのはどんな土地なのか / 金田章裕著
(平凡社新書 ; 962)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 平凡社 |
Year | 2020.12 |
Language | Japanese |
Size | 222p, 図版4p : 挿図 ; 18cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
高校 | 進路・小論文コーナー |
|
612/カ | 1020117345 |
|
9784582859621 | 農・獣医畜産・水産学部系統 |
Show details.
Notes | 米、野菜、日本茶、調味料、漬物、果物、海産物。そして近年、著しい品質向上が注目される日本ワイン。これらの美酒佳肴はどのように生まれているのか。日本の地理・地勢から「人間と食の関係」を探求する。 参考文献: p219-222 |
---|---|
Authors | 金田, 章裕(1946-) <キンダ, アキヒロ> |
Subjects | BSH:日本 -- 農業
All Subject Search
BSH:水産業 -- 日本 All Subject Search BSH:食品 BSH:日本 -- 地理 All Subject Search NDLSH:文化的景観 -- 日本 All Subject Search NDLSH:食生活 -- 日本 All Subject Search |
Classification | NDC8:612.1 NDC9:612.1 NDC10:612.1 NDLC:KA411 NDC10:629.1 NDC10:383.8 |
ID | 1000258842 |
ISBN | 9784582859621 |
NCID | BC04600303 |
Similar Items
People who take this article is borrowed Also materials
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:48times
※After April 1, 2016
Total Lendings:2times
(Lending within 1 year:1times)
※After April 1, 2016