<Books>
ショクヒン ノ ショウヒ ト リュウツウ
食品の消費と流通 / 日本フードスペシャリスト協会編
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 4訂 |
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2021.2 |
Language | Japanese |
Size | vi, 157p ; 21cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A4 |
|
611.32/SH | 000206869 |
|
9784767906874 |
|
||||
大学 | Branch A シラバス掲載図書(テキスト) |
|
611.32/SH | 000206868 |
|
9784767906874 | 食品流通と消費 T215701 |
Show details.
Other titles | colophon title:四訂食品の消費と流通 cover title:Food specialist |
---|---|
Notes | 日本の「食品の消費と流通」の現状を理解し、消費者がよりよい食品選択を行う術を獲得するための考え方を解説する。フードスペシャリスト資格取得のカリキュラムに対応。 主要参考文献: p153 |
Authors | 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ> |
Subjects | BSH:食料品 BSH:流通 NDLSH:食品流通 -- 日本 All Subject Search |
Classification | NDC9:588.09 NDC10:588.09 NDLC:DL681 |
ID | 1000255640 |
ISBN | 9784767906874 |
NCID | BC05497480 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After April 1, 2016
Total Lendings:1times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016