<Books>
ハチテイ ショクヒン セイブンヒョウ
八訂食品成分表 / 香川明夫監修
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
Year | 2021.2 |
Language | Japanese |
Size | 冊 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A2 | 2021 : セット | 498.51/SH/2021 | 000206520 |
|
9784789510219 |
|
Show details.
Other titles | variant access title:食品成分表 variant access title:八訂食品成分表 : 「日本食品標準成分表2020年版(八訂)」準拠 variant access title:八訂食品成分表 |
---|---|
Notes | 本表編のページ数: 22, 386p 資料編のページ数: 432p 2分冊 |
Authors | 香川, 明夫 <カガワ, アキオ> |
Subjects | BSH:食品 -- 便覧
All Subject Search
NDLSH:食品成分表 |
Classification | NDC8:498.51 NDC9:498.51 |
ID | 1000255087 |
ISBN | 9784789510219 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:4times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016