<Books>
チョウリガク
調理学 / 日本フードスペシャリスト協会編
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第2版 |
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2020.1 |
Language | Japanese |
Size | v, 173p : 挿図 ; 21cm |
TOC
Show details.
Other titles | cover title:Food specialist |
---|---|
Notes | 主要参考文献: p168 |
Authors | 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ> |
Subjects | BSH:料理 |
Classification | NDC8:596 NDC9:596 NDC10:596 |
ID | 1000251525 |
ISBN | 9784767906560 |
NCID | BB29803201 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:8times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016