<Books>
ショク ト ヒト ノ レキシ タイゼン : ヒ ノ ハッケン カラ ゲンザイ ノ リョウリ マデ
食と人の歴史大全 : 火の発見から現在の料理まで / リンダ・チヴィテッロ著 ; 栗山節子, 片柳佐智子訳
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 柊風舎 |
Year | 2019.7 |
Language | Japanese |
Size | 685, 38p ; 22cm |
TOC
Show details.
Other titles | original title:Cuisine and culture : a history of food and people |
---|---|
Notes | 原著第3版 (J. Wiley, c2011) の翻訳 参考文献: 巻末p9-17 料理および食に関する主な本: 巻末p33-36 |
Authors | Civitello, Linda 栗山, 節子 <クリヤマ, セツコ> 片柳, 佐智子 <カタヤナギ, サチコ> |
Subjects | BSH:食生活 -- 歴史
All Subject Search
BSH:料理 -- 歴史 All Subject Search |
Classification | NDC8:383.8 NDC9:383.8 NDC10:383.8 |
ID | 1000250791 |
ISBN | 9784864980678 |
NCID | BB28461565 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:16times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016