<Books>
ヤサシイ ISO 22000 ショクヒン アンゼン マネジメント システム コウチク ニュウモン
やさしいISO22000食品安全マネジメントシステム構築入門 / 角野久史, 米虫節夫監修
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 日本規格協会 |
Year | 2019.2 |
Language | Japanese |
Size | 204p : 挿図 ; 21cm |
TOC
Show details.
Other titles | variant access title:ISO22000食品安全マネジメントシステム構築入門 : やさしい |
---|---|
Notes | 2018年改訂対応 索引あり |
Authors | 角野, 久史(1947-) <スミノ, ヒサシ> 米虫, 節夫(1941-) <コメムシ, サダオ> |
Subjects | BSH:食品衛生 NDLSH:食品衛生 -- 規格 All Subject Search |
Classification | NDC8:498.54 NDC9:498.54 NDLC:M361 NDLC:SC186 |
ID | 1000196345 |
ISBN | 9784542502741 |
NCID | BB28241503 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016