<Books>
チョウリシ ヒッケイ ハンドブック
調理師必携ハンドブック / 阿部孤柳 編著
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : ジャパンアート社 |
Year | 1999.5.20 |
Language | Japanese |
Size | 239p ; 16cm |
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A3 |
|
596.033/GE | 000198528 |
|
|
|
Show details.
Notes | 現代日本料理用語事典(ジャパンアート社, 1999)の付録 |
---|---|
Authors | 阿部孤柳 編著 <アベ コリュウ> |
Subjects | 料理 -- 辞典 All Subject Search |
Classification | NDC9:596.033 |
ID | 1000195231 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016