<Books>
ショクヒン ノ アンゼンセイ
食品の安全性 / 上田成子編集 ; 桑原祥浩 [ほか] 著
(スタンダード人間栄養学)
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第2版 |
Publisher | 東京 : 朝倉書店 |
Year | 2018.10 |
Language | Japanese |
Size | iv, 160p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A シラバス掲載図書 |
|
498.54/SH | 000196923 |
|
9784254610635 | 食の安全性 T202901 |
Show details.
Other titles | title page title:Food hygiene and safety science |
---|---|
Notes | その他の著者: 鎌田洋一, 上田成子, 澤井淳, 高鳥浩介, 高橋淳子, 高橋正弘 著者「高橋正弘」の「高」は「梯子高 (はしごだか)」の置き換え 参考図書: p155 |
Authors | 上田, 成子(1950-) <ウエダ, シゲコ> 桑原, 祥浩 <クワバラ, ヨシヒロ> 鎌田, 洋一 <カマタ, ヨウイチ> 澤井, 淳(食品科学) <サワイ, ジュン> 高鳥, 浩介 <タカトリ, コウスケ> 高橋, 淳子 <タカハシ, ジュンコ> 高橋, 正弘 <タカハシ, マサヒロ> |
Subjects | BSH:食品衛生 |
Classification | NDC8:498.54 NDC9:498.54 NDC10:498.54 |
ID | 1000193696 |
ISBN | 9784254610635 |
NCID | BB27113993 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:9times
※After April 1, 2016
Total Lendings:1times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016