<Books>
チョウリガク ジッシュウ : キソ カラ オウヨウ
調理学実習 : 基礎から応用 / 高橋敦子, 安原安代, 松田康子編著 ; 小西史子 [ほか] 著
Material Type | Books |
---|---|
Edition | 第7版 |
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
Year | 2016.2 |
Language | Japanese |
Size | viii, 205p : 挿図 ; 26cm |
TOC
Show details.
Notes | その他の著者: 島崎とみ子, 柴田圭子, 奥嶋佐知子, 駒場千佳子, 指田夏美, 石川裕子, 千葉宏子 |
---|---|
Authors | 高橋, 敦子(1941-) <タカハシ, アツコ> 安原, 安代(1944-) <ヤスハラ, ヤスヨ> 松田, 康子 <マツダ, ヤスコ> 小西, 史子 <コニシ, フミコ> |
Subjects | BSH:料理 NDLSH:料理 |
Classification | NDC8:596 NDC9:596 |
ID | 1000190558 |
ISBN | 9784789554442 |
NCID | BB20812371 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016