<Books>
ニク トウフ フ ノ オカズ
肉・豆腐・麩のおかず / 日本調理科学会企画・編集
(別冊うかたま ; . 伝え継ぐ日本の家庭料理 ; 8)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 農山漁村文化協会 |
Year | 2018.3 |
Language | Japanese |
Size | 128p : 挿図 , 地図 ; 25cm |
Hide book details.
配架所属 | Location | Volume | Call No. | Barcode No. | Status | Comments | ISBN | V-Shelf | Req Memo | Reserve | Designated Book |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
大学 | Branch A3 |
|
596.4/TS/8 | 000193195 |
|
|
|
Show details.
Other titles | variant access title:肉豆腐麩のおかず |
---|---|
Authors | 日本調理科学会 <ニホン チョウリ カガクカイ> |
ID | 1000190275 |
NCID | BB25419380 |
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After April 1, 2016
Total Lendings:2times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016