<Books>
ニホン ノ デントウ : ハッコウ ノ カガク : ビセイブツ ガ ウミダス「ウマサ」ノ ヒミツ
日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す「旨さ」の秘密 / 中島春紫著
(ブルーバックス ; B-2044)
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 講談社 |
Year | 2018.1 |
Language | Japanese |
Size | 261p. : 挿図 ; 18cm |
TOC
Show details.
Other titles | variant access title:日本の伝統 : 発酵の科学 : 微生物が生み出す旨さの秘密 |
---|---|
Authors | 中島, 春紫(1960-) <ナカジマ, ハルシ> |
Subjects | NDLSH:食品微生物学 NDLSH:発酵食品 |
Classification | NDC9:465 NDC9:588.5 |
ID | 1000190111 |
ISBN | 9784065020449 |
NCID | BB25264728 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016