<Books>
ショクモツガク
食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編
Material Type | Books |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Language | und |
Hide subdivided bibliography.
1 | 1 食品の成分と機能 / 日本フードスペシャリスト協会編 東京 : 建帛社 , 2017.9 |
2 | 1 食品の成分と機能 / 日本フードスペシャリスト協会編 第2版. - 東京 : 建帛社 , 2021.3 |
3 | 2 食品材料と加工,貯蔵・流通技術 / 日本フードスペシャリスト協会編 東京 : 建帛社 , 2017.9 |
4 | 2 食品材料と加工,貯蔵・流通技術 / 日本フードスペシャリスト協会編 第2版. - 東京 : 建帛社 , 2022.7 |
Show details.
Authors | 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ> |
---|---|
ID | 1000190001 |
NCID | BB24629526 |
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After April 1, 2016
Total Lendings:0times
(Lending within 1 year:0times)
※After April 1, 2016